Vlaganje v motnje za preživetje

Človeštvo ima več težav, ki ogrožajo njegov obstoj, zato ponujamo naložbe v večkratno motnjo, ki lahko reši več teh težav.

  Download Investieren in Disruption zum Überleben Flyer PDF


Vlaganje v motnje za preživetje
Človeštvo ima več težav, ki ogrožajo njegov obstoj, zato ponujamo naložbe v večkratno motnjo, ki lahko reši več teh težav.
 1

  Prototip za novo civilizacijo


Leta 1991 se je projekt "Sončna elektrarna GEMINI, primerna za bivanje" nanašal le na vprašanje energije. Razmišljanja o tem so bila tako daleč pred časom, da je bil energetski model potrjen šele leta 2016 v študiji "Sector Coupling".

Naslov prvega osnutka dokumentov za vlagatelje za leto 2019 je bil "Hiše prodajamo tudi minimalnim upokojencem". To pomeni, da je mogoče zagotoviti visok življenjski standard z zelo nizkimi stroški.

Pri proizvodnji hrane je bila leta 2020 dodana tretja bistvena komponenta. Zamenjati je treba ne le fosilni energetski sistem, temveč tudi obsežno kmetijstvo. Do zdaj je bila hiša le zavetje, ki je omogočalo človeške dejavnosti ne glede na vremenske razmere. Zamisel o hiši je bila strogo ločena od proizvodnje energije in hrane.

Zato so razlikovali med uporabnimi območji s polji in gozdovi ter neuporabnimi območji s hišami. Ta neuporabna območja so začeli optimizirati in graditi vedno višje hiše eno poleg druge.

Ljudje so zaradi pomanjkanja zemljišč, na katerih je bilo mogoče graditi hiše, začeli biti prikrajšani za vse več denarja za osnovno potrebo po stanovanju.

V bližini Anifa, prestižnega predmestja Salzburga, je to polje, na katerem kmet zasluži 0,12 EUR na kvadratni meter na leto. Zraven je to gradbeno zemljišče za 1.200 EUR na kvadratni meter. To je posledica zamisli o koristnih zemljiščih s polji in gozdovi v nasprotju z neuporabnimi zemljišči s hišami.

Kaj pa, če bi lahko na gradbišču pridelali več hrane kot na polju, poleg tega pa še veliko elektrike in bivalnega prostora za družino? Kaj pa, če argument o pozidavi zemljišč razbije dejstvo, da lahko hiša vpije več deževnice kot travnik?

Kaj pa, če bi bilo mogoče 100 obnovljivih virov energije in proizvodnjo hrane zagotoviti samo s hišami, zemljišča za obsežno kmetijstvo pa bi lahko vrnili naravi?

"Naslednja generacija GEMINI" je prototip za novo civilizacijo.

Vlaganje v motnje za preživetje: GEMINI 1991 do 2023 Vlaganje v motnje za preživetje: GEMINI 1991 do 2023
Leta 1991 je bila "naseljiva sončna elektrarna GEMINI" zelo daleč pred svojim časom, leta 2021 pa ima "naslednja generacija GEMINI" potencial za naslednjo veliko motnjo.


Dinamika ciljev in odločitev Dinamika ciljev in odločitev
Izum katalizatorja leta 1950 je spodbudil razvoj, ki je pripeljal do konca delovanja motorja z notranjim izgorevanjem. Rio 1992, Pariz 2015 bo prav tako vzpostavil gradbeni standard KSÜH.


2022 Ustanovitev družbe z 1. povečanjem kapitala 2022 Ustanovitev družbe z 1. povečanjem kapitala
Ustanovitev družbe GEMINI next Generation AG in priprave na prvo povečanje kapitala. Korak za korakom na poti do naslednje velike motnje, ki na novo opredeljuje, kaj mora biti hiša sposobna narediti.


          Vlaganje v motnje za preživetje: Človeštvo ima več težav, ki ogrožajo njegov obstoj, zato ponujamo naložbe v večkratno motnjo, ki lahko reši več teh težav. https://invest.pege.org/slovenian.htm