Investiția în perturbări pentru supraviețuire

Omenirea are mai multe probleme care îi amenință existența, noi ne propunem să investim într-o întrerupere multiplă, care poate rezolva mai multe dintre aceste probleme.

Investiția în perturbări pentru supraviețuire
Omenirea are mai multe probleme care îi amenință existența, noi ne propunem să investim într-o întrerupere multiplă, care poate rezolva mai multe dintre aceste probleme.
 1

  prototip pentru o nouă civilizație


. În 1991, proiectul "Centrala solară locuibilă GEMINI" era axat pe energie. Această gândire a fost atât de avansată, încât modelul energetic a fost confirmat abia în 2016, în studiul "Cuplarea sectoarelor".

Titlul pentru primul draft al documentelor investitorilor din 2019 a fost "Vindem case și pensionarilor cu pensii minime". Aceasta înseamnă că poate oferi un nivel de trai ridicat la costuri foarte mici.

Producția de alimente a adăugat o a treia componentă esențială în 2020. Nu doar sistemul energetic fosil, ci și agricultura pe scară largă trebuie să fie înlocuită. Până acum, o casă era un simplu adăpost împotriva intemperiilor, care permitea activitățile umane indiferent de vreme. Ideea de casă era strict separată de producția de energie și de hrană.

Prin urmare, se făcea distincție între terenurile utile, cu câmpuri și păduri, și cele inutile, cu case. Au început să optimizeze aceste zone inutile, construind case din ce în ce mai înalte și mai apropiate unele de altele.

Au început să stoarcă din ce în ce mai mulți bani de la oameni pentru nevoia de bază de locuințe, reducând suprafața de teren pe care se puteau construi case.

Există acest câmp în apropiere de Anif, o suburbie elegantă din Salzburg, unde fermierul câștigă 0,12 euro pe metru pătrat și pe an. Alături se află acest teren de construcție la prețul de 1.200 EUR pe metru pătrat. Aceasta este o consecință a ideii de teren util cu câmpuri și păduri, în opoziție cu terenul inutil cu case.

Dar ce se întâmplă dacă pe o parcelă de construcție se poate produce mai multă hrană decât pe un câmp, plus multă electricitate și spațiu de locuit pentru o familie? Ce se întâmplă dacă argumentul impermeabilizării terenurilor este spulberat de faptul că o casă poate absorbi mai multă apă de ploaie decât o pajiște?

Ce s-ar întâmpla dacă producția de energie 100% regenerabilă și de alimente ar fi posibilă doar cu ajutorul caselor, iar terenurile destinate agriculturii pe scară largă ar putea fi redate naturii?

"GEMINI next Generation" este prototipul unei noi civilizații.

Investiția în perturbări pentru supraviețuire: GEMENI 1991 - 2023 Investiția în perturbări pentru supraviețuire: GEMENI 1991 - 2023
În 1991, "Centrala solară locuibilă GEMINI" a fost extrem de avansată față de timpul său, dar în 2021, "GEMINI next Generation" are potențialul de a produce următoarea mare schimbare.


Dinamica obiectivelor și a deciziilor Dinamica obiectivelor și a deciziilor
Inventarea catalizatorului în 1950 a dezvoltat un impuls care va duce la sfârșitul ICE. Rio 1992, Paris 2015 va stabili, de asemenea, standardul de construcție CPSH.


2022 Constituirea unei societăți comerciale prin 1. majorare de capital 2022 Constituirea unei societăți comerciale prin 1. majorare de capital
Înființarea GEMINI next Generation AG și pregătirile pentru prima majorare de capital. Pas cu pas pe drumul spre următoarea mare perturbare care redefinește ceea ce trebuie să poată face o casă.


          Investiția în perturbări pentru supraviețuire: Omenirea are mai multe probleme care îi amenință existența, noi ne propunem să investim într-o întrerupere multiplă, care poate rezolva mai multe dintre aceste probleme. https://invest.pege.org/romanian.htm