A túlélés érdekében a zavarokba való befektetés

Az emberiségnek számos olyan problémája van, amely a létét fenyegeti, mi pedig felajánljuk, hogy befektetünk egy olyan többszörös bomlasztásba, amely több ilyen problémát is megoldhat.

  Download Investieren in Disruption zum Überleben Flyer PDF


A túlélés érdekében a zavarokba való befektetés
Az emberiségnek számos olyan problémája van, amely a létét fenyegeti, mi pedig felajánljuk, hogy befektetünk egy olyan többszörös bomlasztásba, amely több ilyen problémát is megoldhat.
 1

  Egy új civilizáció prototípusa


1991-ben a "GEMINI lakható naperőmű" projekt csak az energia kérdéséről szólt. Az ezzel kapcsolatos megfontolások annyira megelőzték korukat, hogy az energetikai modellt csak 2016-ban erősítették meg az "Ágazati összekapcsolás" című tanulmányban.

A 2019-es befektetői dokumentumok első tervezetének címszava így hangzott: "Minimálnyugdíjasoknak is adunk el házakat". Ez azt jelenti, hogy nagyon alacsony költségek mellett magas életszínvonalat tudunk biztosítani.

Az élelmiszertermeléssel 2020-ban egy harmadik alapvető összetevővel bővült. Nemcsak a fosszilis energiarendszert, hanem a nagyüzemi mezőgazdaságot is ki kell váltani. Eddig a ház egyszerűen egy időjárási menedék volt, amely lehetővé tette az emberi tevékenységeket az időjárástól függetlenül. A ház eszméje szigorúan elkülönült az energia- és élelmiszertermeléstől.

Ezért különbséget tettek a szántóföldekkel és erdőkkel rendelkező hasznos területek és a házakkal rendelkező haszontalan területek között. Elkezdték optimalizálni ezeket a haszontalan területeket, egyre magasabb és magasabb házakat építettek egymás mellé.

Az embereket egyre több pénzből kezdték kiszorítani a lakhatás alapvető szükségleteinek kielégítésére, mivel kevés volt a földterület, amelyre házakat lehetett volna építeni.

Van ez a szántóföld Anif közelében, Salzburg egyik előkelő külvárosában, ahol a gazda évente 0,12 eurót keres négyzetméterenként. Mellette van ez az építési telek, négyzetméterenként 1200 euróért. Ez a következménye annak az elképzelésnek, hogy a hasznos földterületeket szántóföldekkel és erdőkkel, szemben a haszontalan földterületekkel, ahol házak vannak.

De mi lenne, ha egy építési telken több élelmiszert lehetne megtermelni, mint egy szántóföldön, ráadásul sok áramot és lakóterületet egy család számára? Mi van, ha a földlezárás érvét megdönti az a tény, hogy egy ház több esővizet képes elnyelni, mint egy rét?

Mi lenne, ha 100 megújuló energia- és élelmiszertermelés csak a házakkal lenne lehetséges, a nagyüzemi mezőgazdaságra szánt földeket vissza lehetne adni a természetnek?

A "GEMINI next Generation" egy új civilizáció prototípusa.

Befektetés a zavarokba a túlélés érdekében: GEMINI 1991-2023 Befektetés a zavarokba a túlélés érdekében: GEMINI 1991-2023
1991-ben a "GEMINI lakható naperőmű" rendkívül messze megelőzte korát, de 2021-ben a "GEMINI next Generation" a következő nagy forradalom lehetőségét hordozza magában.


A célok és döntések dinamikája A célok és döntések dinamikája
A katalizátor 1950-es feltalálása lendületet vett, és a belsőégésű motor végéhez vezetett. Rio 1992, Párizs 2015 szintén megalapozza a építési szabványt KSÜH.


2022 Társaság alapítása 1. tőkeemeléssel 2022 Társaság alapítása 1. tőkeemeléssel
A GEMINI next Generation AG alapítása és az első tőkeemelés előkészítése. Lépésről lépésre a következő nagy bomlasztás felé vezető úton, amely újraértelmezi, hogy mire kell képesnek lennie egy háznak.


          A túlélés érdekében a zavarokba való befektetés: Az emberiségnek számos olyan problémája van, amely a létét fenyegeti, mi pedig felajánljuk, hogy befektetünk egy olyan többszörös bomlasztásba, amely több ilyen problémát is megoldhat. https://invest.pege.org/hungarian.htm