Επένδυση στην αναστάτωση για επιβίωση

Η ανθρωπότητα έχει πολλά προβλήματα που απειλούν την ύπαρξή της, προσφέρουμε να επενδύσουμε σε μια πολλαπλή αναστάτωση που μπορεί να λύσει πολλά από αυτά τα προβλήματα.

  Download Investieren in Disruption zum Überleben Flyer PDF


Επένδυση στην αναστάτωση για επιβίωση
Η ανθρωπότητα έχει πολλά προβλήματα που απειλούν την ύπαρξή της, προσφέρουμε να επενδύσουμε σε μια πολλαπλή αναστάτωση που μπορεί να λύσει πολλά από αυτά τα προβλήματα.
 1

  Πρωτότυπο για έναν νέο πολιτισμό


Το 1991, το έργο "κατοικήσιμος ηλιακός σταθμός παραγωγής ενέργειας GEMINI" αφορούσε μόνο το ενεργειακό ζήτημα. Οι σχετικές εκτιμήσεις ήταν τόσο πολύ μπροστά από την εποχή τους, ώστε το ενεργειακό μοντέλο επιβεβαιώθηκε μόλις το 2016 στη μελέτη "Sector Coupling".

Ο τίτλος του πρώτου σχεδίου των εγγράφων για τους επενδυτές του 2019 ήταν "Πουλάμε επίσης σπίτια σε ελάχιστους συνταξιούχους". Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλό επίπεδο διαβίωσης με πολύ χαμηλό κόστος.

Με την παραγωγή τροφίμων, το 2020 προστέθηκε ένα τρίτο βασικό στοιχείο. Πρέπει να αντικατασταθεί όχι μόνο το ορυκτό ενεργειακό σύστημα, αλλά και η γεωργία μεγάλης κλίμακας. Μέχρι τώρα, ένα σπίτι ήταν απλώς ένα καιρικό καταφύγιο που επέτρεπε τις ανθρώπινες δραστηριότητες ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Η ιδέα του σπιτιού ήταν αυστηρά διαχωρισμένη από την παραγωγή ενέργειας και τροφής.

Ως εκ τούτου, έγινε διάκριση μεταξύ χρήσιμων περιοχών με χωράφια και δάση και άχρηστων περιοχών με σπίτια. Άρχισαν να βελτιστοποιούν αυτές τις άχρηστες περιοχές, χτίζοντας όλο και ψηλότερα σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο.

Οι άνθρωποι άρχισαν να στερούνται όλο και περισσότερα χρήματα για τη βασική ανάγκη στέγασης, λόγω της έλλειψης γης στην οποία θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια.

Υπάρχει αυτό το χωράφι κοντά στο Anif, ένα αριστοκρατικό προάστιο του Σάλτσμπουργκ, όπου ο αγρότης κερδίζει 0,12 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ετησίως. Δίπλα του υπάρχει αυτό το οικοδομικό οικόπεδο με 1.200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Αυτή είναι η συνέπεια της ιδέας της χρήσιμης γης με χωράφια και δάση σε αντίθεση με την άχρηστη γη με σπίτια.

Τι θα γινόταν όμως αν σε ένα οικοδομικό τεμάχιο μπορούσε να παραχθεί περισσότερη τροφή από ό,τι σε ένα χωράφι, καθώς και πολύ ηλεκτρικό ρεύμα και χώρος διαβίωσης για μια οικογένεια; Κι αν το επιχείρημα της σφράγισης της γης καταρρίπτεται από το γεγονός ότι ένα σπίτι μπορεί να απορροφήσει περισσότερο νερό της βροχής από ένα λιβάδι;

Τι θα γινόταν αν 100 ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η παραγωγή τροφίμων ήταν δυνατή μόνο με τα σπίτια, η γη για γεωργία μεγάλης κλίμακας θα μπορούσε να επιστραφεί στη φύση;

Το "GEMINI next Generation" είναι το πρωτότυπο ενός νέου πολιτισμού.

Επένδυση στην αναστάτωση για την επιβίωση: GEMINI 1991 έως 2023 Επένδυση στην αναστάτωση για την επιβίωση: GEMINI 1991 έως 2023
Το 1991, ο "κατοικήσιμος ηλιακός σταθμός παραγωγής ενέργειας GEMINI" ήταν εξαιρετικά μπροστά από την εποχή του, αλλά το 2021, η "επόμενη γενιά GEMINI" έχει τη δυνατότητα για την επόμενη μεγάλη αναστάτωση.


Δυναμική των στόχων και των αποφάσεων Δυναμική των στόχων και των αποφάσεων
Η εφεύρεση του καταλυτικού μετατροπέα το 1950 ανέπτυξε μια δυναμική που οδήγησε στο τέλος του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το Ρίο 1992, το Παρίσι 2015 θα καθιερώσει επίσης το κτιριοδομικό πρότυπο KSÜH.


2022 Σύσταση εταιρείας με 1. αύξηση κεφαλαίου 2022 Σύσταση εταιρείας με 1. αύξηση κεφαλαίου
Η ίδρυση της GEMINI next Generation AG και οι προετοιμασίες για την πρώτη αύξηση κεφαλαίου. Βήμα προς βήμα στο δρόμο προς την επόμενη μεγάλη αναστάτωση που επαναπροσδιορίζει τι πρέπει να μπορεί να κάνει ένας οίκος.


          Επένδυση στην αναστάτωση για επιβίωση: Η ανθρωπότητα έχει πολλά προβλήματα που απειλούν την ύπαρξή της, προσφέρουμε να επενδύσουμε σε μια π https://invest.pege.org/greek.htm