Investering i forstyrrelser for at overleve

Menneskeheden har flere problemer, der truer dens eksistens, og vi tilbyder at investere i en multipel forstyrrelse, der kan løse flere af disse problemer.

  Download Investieren in Disruption zum Überleben Flyer PDF


Investering i forstyrrelser for at overleve
Menneskeheden har flere problemer, der truer dens eksistens, og vi tilbyder at investere i en multipel forstyrrelse, der kan løse flere af disse problemer.
 1

  Prototype til en ny civilisation


I 1991 drejede projektet "GEMINI beboeligt solkraftværk" sig kun om energispørgsmålet. Overvejelserne om dette var så langt forud for deres tid, at energimodellen først blev bekræftet i 2016 i undersøgelsen "Sector Coupling".

Overskriften for det første udkast til 2019-investordokumenterne var: "Vi sælger også huse til minimumspensionister". Dette står for at kunne tilbyde en høj levestandard til meget lave omkostninger.

Med fødevareproduktionen blev der i 2020 tilføjet en tredje vigtig komponent. Ikke kun det fossile energisystem, men også det store landbrug skal erstattes. Indtil nu har et hus blot været et vejrskjul, der muliggjorde menneskelige aktiviteter uanset vejret. Tanken om et hus var strengt adskilt fra produktionen af energi og mad.

Derfor blev der skelnet mellem nyttige områder med marker og skove og ubrugelige områder med huse. Man begyndte at optimere disse ubrugelige områder ved at bygge højere og højere huse ved siden af hinanden.

Folk begyndte at blive presset ud af flere og flere penge til det basale behov for en bolig på grund af mangel på jord, hvor der kunne bygges huse.

Der er denne mark i nærheden af Anif, en fornem forstad til Salzburg, hvor landmanden tjener 0,12 euro pr. kvadratmeter om året. Ved siden af ligger denne byggegrund til 1.200 EUR pr. kvadratmeter. Dette er konsekvensen af idéen om nyttig jord med marker og skove i modsætning til ubrugelig jord med huse.

Men hvad nu, hvis der kunne produceres mere mad på en byggegrund end på en mark, plus en masse elektricitet og boligplads til en familie? Hvad nu hvis argumentet om arealforsegling bliver brudt af, at et hus kan opsuge mere regnvand end en eng?

Hvad nu hvis 100 vedvarende energi og fødevareproduktion var muligt alene med husene, og jorden til storskala landbrug kunne gives tilbage til naturen?

"GEMINI next Generation" er prototypen for en ny civilisation.

Investering i forstyrrelser for at overleve: GEMINI 1991 til 2023 Investering i forstyrrelser for at overleve: GEMINI 1991 til 2023
I 1991 var "GEMINI beboeligt solkraftværk" ekstremt langt forud for sin tid, men i 2021 har "GEMINI next Generation" potentiale til at skabe den næste store forstyrrelse.


Dynamikken i mål og beslutninger Dynamikken i mål og beslutninger
Opfindelsen af katalysatoren i 1950 udviklede en dynamik, der førte til forbrændingsmotorens ophør. Rio 1992, Paris 2015 vil ligeledes etablere den bygningsstandard KSÜH.


2022 Oprettelse af et selskab ved 1. kapitalforhøjelse 2022 Oprettelse af et selskab ved 1. kapitalforhøjelse
Grundlæggelsen af GEMINI next Generation AG og forberedelserne til den første kapitalforhøjelse. Trin for trin på vej mod den næste store disruption, der omdefinerer, hvad et hus skal kunne.


          Investering i forstyrrelser for at overleve: Menneskeheden har flere problemer, der truer dens eksistens, og vi tilbyder at investere i en multipel forstyrrelse, der kan løse flere af disse problemer. https://invest.pege.org/danish.htm