2022 Bildande av ett bolag genom 1. kapitalökning

Grundandet av GEMINI next Generation AG och förberedelser för den första kapitalökningen. Steg för steg på vägen mot nästa stora störning som omdefinierar vad ett hus måste kunna göra.

Grundandet av GEMINI nästa generations AG: vi kommer att vara Tesla för hus Grundandet av GEMINI nästa generations AG: vi kommer att vara Tesla för hus
I det första steget grundas ett aktiebolag med ett aktiekapital på 70 000 euro i Österrike. Detta kommer att skapa en rättslig struktur för ytterligare investerare.
Bostadsrådgivning Livsrådgivning - en ny möjlighet till en högre levnadsstandard Bostadsrådgivning Livsrådgivning - en ny möjlighet till en högre levnadsstandard
Är det billigare att äga en bostad än att hyra en lägenhet? Drömmen om ett hus med egen trädgård är plötsligt inte bara inom räckhåll, utan också en ekonomisk förbättring?


Att äga en bostad är billigare än att hyra en lägenhet: att sälja el och självförsörjning Att äga en bostad är billigare än att hyra en lägenhet: att sälja el och självförsörjning
Eftersom hyra, driftskostnader, el och bränsle för bilen kostar mer än lånet MINUS vinsten från elförsäljningen. När lånet är avbetalt är det en idealisk pension.
Mark för energi: bostäder till överkomliga priser, funktionell energiomställning Mark för energi: bostäder till överkomliga priser, funktionell energiomställning
Stoppa den ekonomiska nedgång som orsakas av explosionsartade bostadskostnader och skyhöga energikostnader på ett avgörande sätt.
Funktionell energiomställning vs. tysk energiomställning Funktionell energiomställning vs. tysk energiomställning
Vi måste fördöma den groteska tyska energiewende i all dess allvarlighet för att göra alla fiender till denna groteska till anhängare av en fungerande energiewende.


Registrera dig med hjälp av kontaktformuläret för att få information om den aktuella statusen.
Investera i störningar för att överleva Investera i störningar för att överleva
Mänskligheten har flera problem som hotar dess existens, vi erbjuder oss att investera i en multipel störning som kan lösa flera av dessa problem.


Investera i störningar för att överleva: GEMINI 1991 till 2023 Investera i störningar för att överleva: GEMINI 1991 till 2023
År 1991 var GEMINI:s beboeliga solkraftverk extremt långt före sin tid, men 2021 har GEMINI nästa generation potential för nästa stora störning.


Dynamiken i mål och beslut Dynamiken i mål och beslut
Uppfinningen av katalysatorn 1950 utvecklade en dynamik som ledde till slutet för förbränningsmotorn. Rio 1992, Paris 2015 kommer också att införa byggnadsstandarden KSÜH.
          2022 Bildande av ett bolag genom 1. kapitalökning: Grundandet av GEMINI next Generation AG och förberedelser för den första kapitalökningen. Steg för steg på vägen mot nästa stora störning som omdefinierar vad ett hus måste kunna göra. https://invest.pege.org/2022-sv/