2022 Constituirea unei societăți comerciale prin 1. majorare de capital

Înființarea GEMINI next Generation AG și pregătirile pentru prima majorare de capital. Pas cu pas pe drumul spre următoarea mare perturbare care redefinește ceea ce trebuie să poată face o casă.

Înființarea GEMINI next Generation companie publica: vom fi Tesla pentru case Înființarea GEMINI next Generation companie publica: vom fi Tesla pentru case
În prima etapă, se înființează în Austria o societate pe acțiuni cu un capital social de 70 000 de euro. O structură juridică pentru alți investitori.




Consiliere pentru locuințe Consiliere pentru viață Consiliere pentru locuințe Consiliere pentru viață
Proprietatea este mai ieftină decât un apartament închiriat? Visul unei case cu grădină proprie este dintr-o dată nu doar la îndemână, ci și o îmbunătățire financiară?


Proprietatea este mai ieftină decât apartamentul de închiriat Proprietatea este mai ieftină decât apartamentul de închiriat
Pentru că chiria + costurile de operare + electricitate + combustibil pentru mașină costă mai mult decât rata creditului MINUS profitul din vânzarea de electricitate.




Teren pentru energie: Locuințe la prețuri accesibile, tranziție energetică funcțională Teren pentru energie: Locuințe la prețuri accesibile, tranziție energetică funcțională
Să stopeze cu hotărâre declinul economic cauzat de explozia costurilor locuințelor și de creșterea vertiginoasă a costurilor energiei.




Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană Tranziția energetică funcțională vs tranziția energetică germană
Trebuie să denunțăm grotescul tranziția energetică german în toată severitatea sa, pentru a-i transforma pe toți dușmanii acestui grotesc în fani ai funcțional.






Vă rugăm să vă înregistrați cu ajutorul formularului de contact pentru a primi informații cu privire la situația actuală.
Investiția în perturbări pentru supraviețuire Investiția în perturbări pentru supraviețuire
Omenirea are mai multe probleme care îi amenință existența, noi ne propunem să investim într-o întrerupere multiplă, care poate rezolva mai multe dintre aceste probleme.


Investiția în perturbări pentru supraviețuire: GEMENI 1991 - 2023 Investiția în perturbări pentru supraviețuire: GEMENI 1991 - 2023
În 1991, "Centrala solară locuibilă GEMINI" a fost extrem de avansată față de timpul său, dar în 2021, "GEMINI next Generation" are potențialul de a produce următoarea mare schimbare.


Dinamica obiectivelor și a deciziilor Dinamica obiectivelor și a deciziilor
Inventarea catalizatorului în 1950 a dezvoltat un impuls care va duce la sfârșitul ICE. Rio 1992, Paris 2015 va stabili, de asemenea, standardul de construcție CPSH.




          2022 Constituirea unei societăți comerciale prin 1. majorare de capital: Înființarea GEMINI next Generation AG și pregătirile pentru prima majorare de capital. Pas cu pas pe drumul spre următoarea mare perturbare care redefinește ceea ce trebuie s https://invest.pege.org/2022-ro/