2022 Oprettelse af et selskab ved 1. kapitalforhøjelse

Grundlæggelsen af GEMINI next Generation AG og forberedelserne til den første kapitalforhøjelse. Trin for trin på vej mod den næste store disruption, der omdefinerer, hvad et hus skal kunne.

Grundlæggelse af GEMINI next Generation AG: vi vil være Tesla for huse Grundlæggelse af GEMINI next Generation AG: vi vil være Tesla for huse
I det første trin oprettes et aktieselskab med en aktiekapital på 70.000 EUR i Østrig. Dette vil skabe en juridisk struktur for yderligere investorer.
Boligrådgivning Livsrådgivning - en ny mulighed for en højere levestandard Boligrådgivning Livsrådgivning - en ny mulighed for en højere levestandard
Boligejerskab billigere end en lejet lejlighed? Drømmen om et hus med egen have er pludselig ikke kun inden for rækkevidde, men også en økonomisk forbedring?


Boligejerskab er billigere end at leje en lejlighed: salg af elektricitet og selvforsyning Boligejerskab er billigere end at leje en lejlighed: salg af elektricitet og selvforsyning
Fordi husleje, driftsomkostninger, elektricitet og brændstof til bilen koster mere end lånet MINUS fortjenesten fra salg af elektricitet. Når det er afbetalt, er det den ideelle pensionsordning.
Land til energi: boliger til overkommelige priser, funktionel energiomstilling Land til energi: boliger til overkommelige priser, funktionel energiomstilling
Stop den økonomiske nedgang, der skyldes eksploderende boligomkostninger og kraftigt stigende energiomkostninger, på afgørende vis.
Funktionel energiomstilling vs. tysk energiomstilling Funktionel energiomstilling vs. tysk energiomstilling
Vi skal fordømme den groteske tyske Energiewende i al dens alvor for at gøre alle fjender af denne groteske energiewende til tilhængere af en brugbar Energiewende.


Du bedes registrere dig via kontaktformularen for at få oplysninger om den aktuelle status.
Investering i forstyrrelser for at overleve Investering i forstyrrelser for at overleve
Menneskeheden har flere problemer, der truer dens eksistens, og vi tilbyder at investere i en multipel forstyrrelse, der kan løse flere af disse problemer.


Investering i forstyrrelser for at overleve: GEMINI 1991 til 2023 Investering i forstyrrelser for at overleve: GEMINI 1991 til 2023
I 1991 var "GEMINI beboeligt solkraftværk" ekstremt langt forud for sin tid, men i 2021 har "GEMINI next Generation" potentiale til at skabe den næste store forstyrrelse.


Dynamikken i mål og beslutninger Dynamikken i mål og beslutninger
Opfindelsen af katalysatoren i 1950 udviklede en dynamik, der førte til forbrændingsmotorens ophør. Rio 1992, Paris 2015 vil ligeledes etablere den bygningsstandard KSÜH.
          2022 Oprettelse af et selskab ved 1. kapitalforhøjelse: Grundlæggelsen af GEMINI next Generation AG og forberedelserne til den første kapitalforhøjelse. Trin for trin på vej mod den næste store disruption, der omdefinerer, hvad et hus skal kunne. https://invest.pege.org/2022-da/