2022 Учредяване на дружество чрез 1. увеличаване на капитала

Основаване на GEMINI next Generation AG и подготовка за първото увеличение на капитала. Стъпка по стъпка по пътя към следващото голямо прекъсване, което предефинира това, което една къща трябва да може да прави.

Основаване на GEMINI next Generation AG: ще бъдем Tesla за къщи Основаване на GEMINI next Generation AG: ще бъдем Tesla за къщи
На първия етап в Австрия се учредява акционерно дружество с акционерен капитал от 70 000 евро. Това ще създаде правна структура за по-нататъшни инвеститори.
Жилищно консултиране Житейско консултиране - нова възможност за по-висок стандарт на живот Жилищно консултиране Житейско консултиране - нова възможност за по-висок стандарт на живот
Собственото жилище е по-евтино от апартамент под наем? Мечтата за къща със собствена градина изведнъж се оказва не само постижима, но и финансово изгодна?


Собствеността на жилище е по-евтина от наемането на апартамент: продажба на електроенергия и самодостатъчност Собствеността на жилище е по-евтина от наемането на апартамент: продажба на електроенергия и самодостатъчност
Защото наемът, експлоатационните разходи, електроенергията и горивото за автомобила струват повече от вноската по кредита, като се приспадне печалбата от продажбата на електроенергия. След като бъде изплатен, това е идеалното решение за пенсиониране.
Земя за енергия: достъпни жилища, функционален енергиен преход Земя за енергия: достъпни жилища, функционален енергиен преход
Да спрете решително икономическия спад, причинен от нарастващите разходи за жилища и енергийни разходи.
Функционален енергиен преход срещу германски енергиен преход Функционален енергиен преход срещу германски енергиен преход
Трябва да осъдим гротескната германска енергийна политика в цялата ѝ строгост, за да превърнем всички врагове на тази гротеска в почитатели на работеща енергийна политика.


Моля, регистрирайте се чрез формуляра за контакт, за да получавате информация за текущото състояние.
Инвестиране в прекъсване за оцеляване Инвестиране в прекъсване за оцеляване
Човечеството има няколко проблема, които застрашават съществуването му, и ние предлагаме да инвестираме в многократно прекъсване, което може да реши няколко от тези проблеми.


Инвестиране в прекъсвания за оцеляване: GEMINI от 1991 до 2023 г. Инвестиране в прекъсвания за оцеляване: GEMINI от 1991 до 2023 г.
През 1991 г. "обитаемата слънчева електроцентрала GEMINI" изпреварва изключително много времето си, но през 2021 г. "следващото поколение GEMINI" има потенциал за следващото голямо прекъсване.


Динамика на целите и решенията Динамика на целите и решенията
Изобретяването на каталитичния конвертор през 1950 г. дава тласък на развитието, което води до края на двигателя с вътрешно горене. Рио 1992 г., Париж 2015 г. също ще установи строителния стандарт KSÜH.
          2022 Учредяване на дружество чрез 1. увеличаване на капитала: Основаване на GEMINI next Generation AG и подготовка за първото увеличение на капитала. Стъп https://invest.pege.org/2022-bg/